Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén

Összefoglaló a Semmelweis Egyetem Pető András Pedagógiai Intézet és az-OORI közös nyílt napjáról

2018. április 12-én az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben első alkalommal rendeztük meg a Semmelweis Egyetem Pető András Pedagógiai Intézete és az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet nyílt nappal egybekötött „Konduktív pedagógia a rehabilitációban” című szakmai szimpóziumát.

A délelőtti blokkban a vendégek az Intézetről, az Intézetben folyó munkáról kaptak rövid tájékoztatást képekben, majd a Gerincvelősérültek Rehabilitációs Osztályát, az Agysérültek Rehabilitációs Osztályát, az Agysérültek Rehabilitációs Osztály Kóma részlegét és a Sport-, Hidro-, illetve Ergoterápia részlegeket látogatták meg.

A délutáni blokkban a „MÚLT-JELEN-JÖVŐ” alcímmel a rehabilitációban és a konduktív pedagógiában egykor illetve ma aktívan dolgozó kollégáink gondolatait hallgathattuk előadások formájában.

A 92 regisztrált vendég mellett dr. Merkely Béla SE klinikai rektorhelyettes, dr. Tenk Miklósné dr. Zsebe Andrea SE PAK dékán, Feketéné dr. Szabó Éva SE KPK igazgató, Herczeg Mária nyugalmazott főiskolai docens, az OORI jelenlegi vezetősége, dr. Fehér Miklós, és Őry Csilla volt OORI vezetők is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt.<

>