Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén
Untitled Document

Beszámoló az ORFMMT 2015. évi Fiatalok Fórumáról

Társaságunk idén Keszthelyen tartotta meg a Fiatalok Fórumát. Az eseményhez kapcsolódott a László Gergely pályázat eredményhirdetése, valamint az esedékes közgyűlés is. A rendezvény házigazdája Dr. Gieth Andrea, a helyi Rehabilitációs Osztály vezetője volt. A kb. 60 fős hallgatóság betöltötte az előadótermet. Az eseményről a helyi televízió is tudósítást készített. A fiatalok 13 előadással jelentkeztek és valamennyien rutinos előadónak bizonyultak. A megadott időt precízen betartották és a feltett kérdésekre is talpraesetten válaszoltak. Maguk a prezentációk is igen jó minőségűek voltak.
Idén Dr. Ortutay Judit (az ORFI I. Reumatológiai Rehabilitációs Osztály vezetője), Dr. Záborszky Zita (a szombathelyi Markusovszky Kórház Központi Rehabilitációs Osztályának vezetője) és Szántó Krisztina (az OORI Központi Sportterápia vezető terapeutája) alkotta a zsűrit, mely a Társaság által felajánlott 150.000 Ft támogatásról döntött.
A díjazottak a következők lettek:                       

 1. helyezés

 2. Bartha-Kóródi Zsófia: A gyógytorna és a cisztás fibrózis kapcsolata:
  a compliance mértéke a gyógytornász szemszögéből
  /Törökbálint

  60.000 Ft

 3. helyezés

 4. Moravcsik Bernadett, Takács Krisztina: A Vertikális Függesztő sokoldalú felhasználása agysérült betegek neurorehabilitációjában/ OORI

  50.000 Ft

 5. helyezés

 6. Ifi Judit dr., Benkő Ágota, Csőre Gyula, Hontvári Lívia, Kulisch Ágota, Kránicz Ágota: Spondylitisankylopoeticás betegek rehabilitációja intézetünkben egy esetbemutatás kapcsán/ Hévíz

  40.000 Ft

További két előadást dicsérő oklevéllel jutalmaztak:       

Az idei László Gergely pályázatra 5 munka érkezett. A Prof. Dr. Kullmann Lajos által vezetett bíráló bizottság döntése értelmében a nyertes a következő pályázat lett:

Különdíjat nyert:        

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek és minden előadónak a magas színvonalú programért. Köszönetet mondunk Dr. Gieth Andrea főorvosnőnek és csapatának a nagyszerű vendéglátásért, valamint a jelenlevőknek a részvételért.

                                                                                             Dr. Vén Ildikó
ORFMMT Ifjúsági ügyekért felelős titkár
<

>