Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén
Untitled Document

Intézeti Nyugdíjas Találkozó

2014. december 10.

2014. decemberében féléves előkészítő munka után egy már lassan 10 éves hiányt pótoltunk intézetünk nyugdíjas dolgozói számára.
Közel 50 fő részvételével tartottuk meg a találkozót, melynek helyszíne az éttermünk volt. A lenyugvó nap fényében  örömmel és érdeklődéssel hallgattuk Dr. Cserháti Péter Főigazgatónkat, aki Kern András művész úrral folytatott beszélgetést eddigi pályájáról, filmjeiről, élményeiről és a jövő filmes terveiről (a nyár folyamán Művész Úr intézetünkben forgatta legújabb filmje egy részletét), de természetesen a Hallgatóság is megszólította kérdésekkel a Művész Urat.
A beszélgetést követően egy kis hangversenyt hallhattunk. Ácsné Szily Éva zenepedagógus növendékei (Kelemen Gerzson, Bangó Adrienn és Wijnands Emma) játszottak a megjelenteknek. Mindannyiunk számára lenyűgöző volt a kis művészek hallatlan profizmusa, mellyel a legnagyobb művészek darabjait adták elő!

A műsorok után Dr. Cserháti Péter Főigazgató Úr köszöntötte a megjelenteket, beszélt az intézet jelenlegi helyzetéről, és a fejlesztési tervekről.

Valamennyi volt munkatársunk számára készült egy ajándék DVD, mely az intézet elmúlt 50 évét mutatja be képekben. Továbbá svédasztalos fogadással is készültünk az Élelmezési Osztály munkatársai jóvoltából.

Ezt követően volt munkatársainkat átadtuk egymásnak, hogy immár kötetlenül beszélgethessenek, örüljenek egymásnak, nosztalgiázhassanak! Mindezt mi meghatottan néztük, látva, hogy milyen fontos esemény részeseivé tettük ezzel őket és magunkat is! Elhatároztuk, hogy ezentúl minden évben szervezünk találkozót a Nyugdíjas Kollégáknak, hagyományt teremtve ezzel az eseménnyel!

 

Jövőre újra találkozunk!

 <

>