Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén
 Untitled Document

Az Önálló Élet Egyesület (ÖNÉ) november 21-én ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját.

Az Önálló Élet Egyesület (ÖNÉ) idén ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. Az ÖNÉ tagjai olyan, a mozgásban fennálló vagy egyéb akadályozottsággal élő emberek, akik az egyesületük keretében többféle tevékenységet végeznek. Így felvállalták, hogy személyes példájukkal, tanácsaikkal segítik a frissen sérült sorstársaikat. Ők a „Révészek”, akikkel a gyakran találkozhatunk az OORI különböző osztályain a betegágyak mellett. A révész-szolgálat mellett tanácsadó irodájuk működik a MEREK-ben (Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja), iskolákba, közintézményekbe járnak érzékenyítő előadásokat tartani, akadálymentesítési programokban aktív tanácsadók.
Jubileumukat az „Új üzenetek” c. könyv kiadásával ünnepelték, melyben saját, személyes életútjuk bemutatatása mellett visszatekintenek nemcsak az elmúlt 20 éves munkájukra, hanem az akadályozottsággal élő emberek hazai helyzetére.
Kívánjuk az egyesület minden tagjának, hogy további töretlen lendülettel, erővel és a munkájuk eredményébe vetett személyes hittel folytassák példa értékű tevékenységüket!

 <

>