Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén
Untitled Document

Intézeti Rekreációs Nap az OORI-ban

2016. május 28-án OORnItológia címmel rendeztük meg immár 7. alkalommal Intézetünk Rekreációs Napját. Idén 8 csapat, Hápig, Hemi Birds, Jégmadarak, Káro Katona, Kondorkeselyűk, Kormorán, Rehabirds, és Tolvaj Szarka néven mérte össze tehetségét az Ergoterápia, Sportterápia és Hidroterápia helyszínein. A csoportok névválasztása kapcsolatba hozható az adott osztályokkal.

A madártan ihlette versenyünkön 6 fő nevezhetett csapatonként. A megmérettetés ez évben is igényelte a résztvevők kreativitását, összetartását, lelkesedését, gyors reakciókészségét, és természetesen a madártani ismereteiket.
Az intézeti vezetés támogatásával pontszámaik alapján ezúttal két első helyezettet üdvözölhettünk, akik a második és harmadik helyezést elért csapattagokkal karöltve idén is közös vacsorán idézhetik föl a versenyzés szép pillanatait. 

I. helyezett: Rehabirds
I. helyezett: Tolvaj Szarka
II. helyezett: Kormorán
III. helyezett: Jégmadarak

Valamennyi szervező nevében köszönjük a lelkes csapatok nevezését, odaadó játékát. Reméljük, hogy a közös kikapcsolódás ismét lehetőséget adott a csapatépítésre, a verseny helyszínek pedig a különböző munkaterületek jobb megismerését is elősegítette.
Egyúttal köszönjük állandó segítőink aktív részvételét, akik nélkül nem tudnánk lebonyolítani ezt a mindannyiunk számára fontos eseményt.
Külön köszönet fotósainknak, akik évről évre dokumentálják a Rekreációs Nap eseményeit,

Hidroterápián: Bánlaki Szabolcs
Sportterápián: Szántó Rudolf
Ergoterápián: Antalffy Yvette, Mészáros Edit   

Katona Enikő, Szántó Krisztina, Tölgyesy Szilvia


<

>