Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén
Untitled Document

Route4U - akadálymentes városi közlekedést segítő mobil applikáció

2015. szeptember 10., csütörtök 10.00 –tól egy izgalmas kincskeresésen vettünk részt. Magyar Turizmus Zrt. és a Route4U közös sajtótájékoztatójával egybekötött programján.
Budapest belvárosában kerekesszékes résztvevőkkel együtt kerestünk eldugott kincses ládákat és oldottuk meg a bennük elrejtett feladatokat. A játék alkalmával ismerkedtünk meg  az akadálymentes városi közlekedést segítő mobil applikációval a gyakorlatban is.
A Route4U, Budapest belső kerületeiről egy olyan ingyenes, androidos okostelefonokra letölthető alkalmazás, amely a hozzá tartozó weboldallal kiegészülve egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a kerekeken guruló járművet használók életét!

"Az akadálymentes útvonaltervezés itthon és külföldön százezrek számára jelentheti a különbséget az aktív élet és a bezárkózás között. A világon elsőként a Route4U - Gurulj szabadon! rendelkezik az ehhez szükséges technológiával. Nincsenek többé kellemetlen meglepetések a járdán, a megállóban, az üzletekben, és az éttermekben" - olvashatjuk az alkalmazásról.
A Route4U applikációban és a weboldalon a boltokon, éttermeken kívül akadálymentes mellékhelyiségek és parkolóhelyek is megtalálhatók és  számuk folyamatosan nő. 

http://www.mediaklikk.hu/video/esely-2015-09-19-i-adas/<

>