Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén

OORI Mikulás
2017. december 7.

2006. december 4-én szerveztük az első, mostanra már hagyományossá vált Mikulás Ünnepséget az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet aulájában a fekvő betegek és a régebben rehabilitált, intézetünkből már eltávozott volt betegek részére. Az összejövetel a régi betegek találkozására is lehetőséget ad. A betegeken kívül a dolgozók is részesei az összejövetelnek. Idén 2017. december 7-én tizenkettedik alkalommal rendeztük meg az ünnepséget, igen nagy sikerrel, kb. 160 résztvevővel.

Az összejövetelt az Intézet Gerincvelősérültek Rehabilitációs Osztálya szervezi, természetesen a műszak, a konyha segítségével. Anyagi hátteret, valamint a neves fellépőket a „Kárpát-medencében élő magyarokért” közhasznú alapítvány, az összejövetel végén a gulyáslevest a BUSOXI biztosítja, mint eddig minden évben.

A program minden évben neves fellépők műsorával kezdődik. Az évek során igen sok ilyen fellépő látogatta meg Intézetünket, többek között: Till Attila, Tordy Géza, a Fesztiválzenekar 4 tagja, Kovács András Péter, Oláh Ibolya, Tóth Vera, Csonka András, Nyáry Károly és lányai, Mécs Károly, Botafogó táncegyüttes, Mága Zoltán, Radics Gigi, Oláh Gergő, Nemcsak Berry zenekara, Ifj. Kerényi Miklós, Janza Kata, és még sokan mások. Az idei szereplők voltak:

Köszönjük  a fellépők és a szervezők sok-sok munkáját a szép délután létrehozásában!<

>