Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén
Untitled Document

Tájékoztató

A betegfelvétel menete

 

Amikor az intézetbe megérkezik, először a beutalóján feltüntetett osztályt keresse meg és a főnővérnél jelentkezzen, hogy minél hamarabb elfoglalhassa az ágyát. A felvétellel kapcsolatos adminisztrációját is az osztályon intézik. Iratait onnan küldik tovább a Felvételi Irodába, ahol adatait számítógépre viszik és adatlapot állítanak ki önről. A későbbiekben ezen az adatlapon rögzítik az osztályon kezeléseit és állapotának változásait.

 

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét arra, hogy az osztályon történő kezelése ideje alatt az osztályvezető főorvossal történt előzetes megbeszélés nélkül - a sürgősségi ellátást kivéve - más egészségügyi szolgáltatóhoz (járóbeteg-szakrendelés, kórházi osztály szakambulanciája, műszeres vizsgálat, mint pl.: CT, MR) nem mehet, beleértve a korábban előjegyzett vizsgálatokat is.

 

Betegtájékoztatók

 

Beleegyező nyilatkozatok

 

Mit hozzon magával?

 

Személyes iratok: személyazonossági igazolvány, lakcím kártya, társadalombiztosítási igazolvány (TAJ-kártya), és ha van: nyugdíjszelvény, közgyógyellátási igazolvány.

 

Egyéb iratok: Zárójelentések, röntgenfelvételek, esetleg friss vizsgálati eredmények.

 

Személyes tárgyak: hálóing, pizsama, fehérnemű, zokni, köntös, tréningruha, papucs, tornacipő, folyékony szappan, mosdókesztyű, törölköző, fürdőruha + sapka, fogkefe, fogkrém, fésű, borotválkozó készlet, manikűrkészlet, női higiéniai szett, toalettpapír, papír zsebkendő, evőeszköz, pohár, csésze, szalvéta, varrókészlet, toll, ceruza, olvasnivaló, a szükséges gyógyászati segédeszközök.

 

Elbocsátás

 

Amikor intézetünkből távozik, zárójelentést kap kézhez ebben leírjuk, hogy miért és milyen kezelésekben, egészségügyi ellátásban részesült nálunk. Kitérünk a jelentésben arra is, hogy miként volna célszerű otthoni életét, körülményeit kialakítania valamint arra, hogy esetleg milyen további egészségügyi ellátást tartunk szükségesnek.

 

Távozása előtt időben egyeztetjük önnel, hogy mentővel, személyautóval, tömegközlekedési eszközzel vagy taxival kíván-e haza indulni.

 <

>