Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén

Vendégszobák

Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet lehetőséget nyújt kedvezményes szállás igénybe vételére az Intézetünkben szakmai gyakorlatukat töltők (orvosok, gyógytornászok, stb.) részére, a gyakorlatuk idejére.
Szállással kapcsolatosan érdeklődni a g.tapay@rehabint.hu email címen, Tápay Gabriellánál lehet.A vendégszállás lemondásának rendje: A foglalás megtörténtét követően, amennyiben a szálláshasználó mégsem kívánja a szállást igénybe venni, köteles azt előzetesen lemondani. Amennyiben még a tervezett igénybevétel napja előtt 1 héttel megtörténik a lemondás, fizetési kötelezettség nem áll fenn. Amennyiben azonban a szállást lefoglaló személy – a fenti, még díjmentesen megtehető lemondási időpontig - elmulasztja lemondani a foglalását, úgy az alábbi díjtételek megfizetésével tartozik az Intézet felé:

1. tervezett igénybevétel kezdőnapját megelőző 6 nap bármelyikén történő lemondás: a heti szállásdíj 30%-a,

2. tervezett igénybevétel kezdőnapján történő lemondás: a heti szállásdíj 50%-a,

3. tervezett igénybevétel kezdőnapját követő, késedelmes lemondás: a heti szállásdíj 70%-a,

4. amennyiben a tervezett igénybevétel zárónapján, vagy azt követően történik annak jelzése, hogy a szálláshely nem került igénybevételre az azt előzetesen lefoglaló személy részéről, a teljes szállásdíj megfizetése szükséges.<

>