Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén
Untitled Document

A Magyar Turizmus Zrt. az OORI és a MEOSZ közös részvétele az Utazás Kiállításon

Az idei Utazás kiállításon a Magyar Turizmus Zrt. központi standján kapott helyet az „Akadálymentes turizmus OORI-MEOSZ” elnevezésű pult.

A kiállítás négy napján kollégáink és önkénteseink képviselték intézetünket és adtak tájékoztatást az érdeklődőknek, akik közül  többen fordultak hozzájuk  akadálymentes turisztikai kérdésekkel.

Az érdeklődők között akadt szálloda, panzió és kemping, akik már rendelkeznek akadálymentes kapacitásokkal, és célközönséget keresve szeretnék jobban kihasználni azokat. Volt munkáltató, aki 30 megváltozott munkaképességű alkalmazottját szeretné nyaralni vinni Magyarországon, volt olyan, aki a nemrég kerekes székbe került édesapjának keresett üdülési lehetőséget Magyarországon. Jöttek régóta kerekes székkel élők is, köztük volt olyan, aki az egész világot beutazta már, és olyan is, akinek egy 1-2 napos belföldi utazás is nagy kihívást jelent mind anyagi, mind szervezési szempontból.

Az együttműködés keretében a személyes találkozások segítettek felmérni, milyen kérdések, igények merülnek fel egy belföldi akadálymentes utazás tervezése kapcsán,  és néhány hasznos tippel, ötlettel mi is hozzájárultunk egy jövőbeni magyarországi utazás megtervezéséhez.

<

>