Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén
Insert title here

Fiatalok Fóruma (FIFO) 2016

2016 május 26-án Miskolc volt a házigazdája a Fiatalok Fórumának. A rendezvényt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztálya helyi szervezésében, az intézmény Konferencia Központjában tartották meg. A tudományos ülésen az ország különböző részeiből (Pécs, Budapest, Nagykőrös, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Mezőkövesd, Szikszó) összesen 91 regisztrált résztvevő volt.

A témaválasztás rendkívül változatos volt, ugyanis mozgásszervi, kardiológiai, illetve neurológiai kérdéseket is érintettek a team-et alkotó különböző szakmák képviselői. Emellett a betegek és a hozzátartozók szemszögéből is megismerhettünk rehabilitációs szempontokat. A programban szerepelt kutatás, esetismertetés, osztály és programbemutatás egyaránt. A legtöbb prezentáció kivitele, tartalma és előadásmódja színvonalas volt, más tudományos rendezvényen is megállná a helyét.

Intézetünkből Szilágyi Gábor: A sportterápia szerepe egy fiatal politraumatizált rehabilitációjában című előadásával megosztott III. helyezésben részesült.

Horváth Hanka (fotó) Nézőpont című videó prezentációját pedig Különdíjjal jutalmazták!

Az OORI képviselőinek köszönjük a részvételt, a helyezetteknek szeretettel gratulálunk!

<

>