Adja adója 1 %-át az

Orvosi
Rehabilitációért
Alapítványnaktovább...
Pályázatok


Akadálymentes verzió
Térkép parkoláshoz és dohányzáshoz
az intézet területén
Untitled Document

Logopédia Európai Napja

A magyar logopédusok szakmai szövetsége egyesület és az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet 2015. március 2-án, tartotta a Logopédia Európai Napja magyarországi eseménysorozatának sajtótájékoztatóját.
A Logopédia európai napjának aktuális témája az idegrendszeri eredetű szerzett kommunikációs zavarok, mely az intézetünkben folyó munka egyik fontos feladata.

A sajtótájékoztató gondolatébresztője:

Sajtótájékoztatónkon elhangzott, hogy e sokakat érintő problémák megoldása érdekében mit tesz a logopédus szakma, milyen tevékenységet folytatnak a civil- és szakmai szervezetek Magyarországon és Európában.

A sajtótájékoztatót dr. Cserháti Péter  PhD, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet főigazgatója és Fehérné Kovács Zsuzsanna, a Magyar Logopédusok Szakmai Szövetsége Egyesület elnöke nyitotta meg
Szakmai tájékoztatót tartott: Dr. Mészáros Éva – logopédus,  OORI, Krasznár Felicia – logopédus, az Afázia Klub vezetője, Sarkadi Gabriella – Strokeinfo Alapítvány, a kuratórium elnöke és Mosányi Emőke – főigazgató, Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat

 

 <

>